Bemutatkoznak az új műsorvezetők: Tóth Csenge, Perlusz Anna, Faragó Andi, Botos Bernadett, Gáspár Bernadett, Szabadföldi Anna és Orbán Noémi.

A nyár sem telt eseménytelenül. Az évzáró utáni héten a rajzszakkörösök, Rita néni vezetésével tovább folytatták a kisiskola kerítésének hangulatosabbá varázsolását. A meglévő gólyás kép mellé a szavanna állatait tartalmazó képek kerültek.

Emellett karbantartási munkák is folytak, megújult a 2. emeleti fiúvécé.

Kasza Kati néni és Gonda Viki néni negyedik alkalommal rendezett kézműves tábort. Több, mint húsz gyerek nyaralt velük Fertődön, a kézműves foglalkozások mellett pedig egy kenu- és egy biciklitúra színesítette a programot.

Sporttáborok is voltak. Ági nénivel Tatabányán asztalitenisz, kosárlabda, szkander és foci, valamint kirándulások voltak. Niki néni pedig kenutúrát szervezett a szigetközbe, Doborgazszigetre.

Érdi önkormányzati tábor Gulácson, hátrányos helyzetű diákoknak. Érdekes programok, sok-sok kirándulás a környéken.

Lezajlott az évnyitó, elkezdődött a tanév. Feri bácsi beszédében elhangzott, hogy iskolánk gazdaságilag ismét önálló lett, a létszám pedig 666 főre emelkedett. Beszélt még az elkövetkező idők programjairól, mint a bográcsozás, nagycenki kirándulás, stb.

 

Zene:
Tokens - The Lion Sleeps Tonight
Xploding Plastix - Mon Amour
Neoton Familia - Nyár van