Az idei első adásban igazgató bácsi köszöntője mellett az örökségvédelmi rajzkiállításról, az alsós játékvár javításáról, ablakcseréről és az iskola vakolásáról, illetve hóemberépítésről számolunk be. 

Az újév alkalmából hallgassuk meg Igazgató bácsi köszöntőjét! 

Örökségvédelmi rajzkiállítás nyílik szombaton a Művészetek Palotájában, Budapesten, amelyen Kapitány Adrienn, Suhajda Viki és Kis Norbert egy-egyképe is látható lesz. Mindhárman a 4.b osztály tanulói. A Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat általános iskolások részére kiírt rajzpályázatára az ország számos iskolájából több mint öt és félezer alkotást küldtek be a gyerekek. A január 12-ig nyitva tartó tárlaton az érdeklődők a tablókon kiállított képek mellett - egy kivetítőnek köszönhetően - további rajzokban, kollázsokban, festményekben, grafikákban is gyönyörködhetnek. Az Én, a régész ... Ha nagy leszek, régész leszek... és az Egyszer volt, hol nem volt - történelmi pillanatkép... 
kategória mellett külön kategóriában díjazták a sajátos nevelési igényű diákok munkáit és a speciális technikákkal készült alkotásokat is. Riport.

Az alsó tagozat udvarán található játékvárunk hamarosan nagyjavítást kap. Minden korhadt, veszélyes elemet kicserélnek majd. A javítás költsége: 200 000 Ft. Már nagyon várják a a gyerekek, hogy használatba vehessék, mert a játékvár az alsósok legkedvesebb játszóhelye!

Ismét esett a hó. Ilyenkor a testnevelés óra csak az udvaron az igazi! A negyedikesek hóembert is építettek.

Várhatóan január 28-án megkezdődik az ablakok cseréje iskolánkban. Eléggé furcsa az időpont, de örülünk neki. A munka zöme délutánonként és esetleg este, éjszaka folyik majd. Az ablakok műanyag alapú hőszigetelt ablakok lesznek, méretre gyártva. Már nagyon szükség volt rájuk!

A hó alatt a madarak nem találnak ennivalót ilyenkor. Gondoljatok rájuk! Tegyetek ki madáretetőt, a madáretetőbe eleséget: szalonnát, magvakat, madárkalácsot!