Múlt hétvégén tartottuk meg az alsós és felsős farsangi bált, pénteken és szombaton az alsósok is beöltöztek, Szép magyar beszéd verseny, jön a szülői bál, Szerdán került sor a Herman Ottó komplex természettudományi verseny iskolai fordulójára. Rendhagyó irodalomórára várjuk Ágh István Kossuth-díjas költőt, elkezdődött az ablakcsere.

Múlt hétvégén tartottuk meg az alsós és felsős farsangi bált. Boszorkányok, pillangók, sárkányok és varázslók lepték el az épületet. Találkoztunk naplopóval és csillagfejű csavarhúzóval is. A negyedikesek műsorvezetője, Révész Dávid felnőtteket megszégyenítő fesztelenséggel és humorral jelentette be a felvonulókat. A 4.b osztály bolondfarsang című jelenete koronázta meg a negyedikesek fellépését.

A felsős bált a bálherceg és a bálhercegnő tánca teszi minden évben különlegessé.

Idén minden osztály egy-egy közös produkcióval lépett fel. Jól bevált az új kezdeményezés. Egyik jelenet ötletesebb volt, mint a másik! Köszönjük a szülők által nyújtott sok segítséget, a tombolatárgyakat, a jelmezek elkészítését, a büfében való kiszolgálást.

Február 13-án, szombaton 6 órától rendezzük meg a felnőttek farsangi bálját. Nagy szeretettel várjuk a kedves szülőket! Fantasztikus műsorral, jó zenével, finom vacsorával várjuk vendégeinket.Kérjük, hogy segítsék iskolánkat támogatói jegy vásárlásával és felajánlások formájában is. A belépőjegy ára elővételben 1600, a helyszínen 2000 Ft. A vacsora 1500 Ft-ba kerül. A felnőttek számára is meghirdetjük minden évben a jelmezversenyt. Még egy egész éjszaka áll rendelkezésre egy fantasztikus jelmez elkészítésére!

Szerdán került sor a Herman Ottó komplex természettudományi verseny iskolai fordulójára. Reméljük, hogy sokaknak sikerült jól kitölteni a biológiai, földrajzi, természetvédelmi feladatokat tartalmazó feladatlapot!

Tudomásunkra jutott azonban, hogy születtek egészen egyéni megoldások is. Van, aki szerint a földigiliszta föld alatti emlős állat. El is képzeltük mindjárt a gondos földigiliszta mamát, amint odaadóan szoptatja kicsinyeit.

Szerdán a Csuka Zoltán Könyvtárban tartották meg a Szép magyar beszéd verseny városi fordulóját. A 7-8. osztályosok mezőnyében Mülhauser Attila 4. helyezést ért el, az 5-6.-osok között Perlusz Artúr dicsérő oklevélben részesült.

Rendhagyó irodalomórára várjuk Ágh István Kossuth-díjas költőt. Januárban nem tudott eljönni, így jövő pénteken 10 órától lesz a vendégünk. A rendhagyó órát az I/1-es teremben tartjuk majd. Minden osztályból 3-4 az irodalom iránt érdeklődő diákot várunk a rendezvényre. Kérjük, hogy készüljetek fel az órára. (Hogy ebben segítségetekre legyünk, újra bemutatjuk a róla készült filmünket.)

Ma elkezdődött az ablakcsere. A második emeleti termek kerülnek sorra először.