Szülői bál, tanártánc, kézilabda, Simonyi helyesírási verseny, Herman Ottó komplex természettudományi verseny, folytatódó ablakcsere, túra a budai hegyekben. 

Múlt szombaton ismét farsangi bál volt az iskolában. Ezúttal a felnőttek: a szülők és a pedagógusok rúgtak ki a hámból. A kapunál a finom csörögefánk illata csalogatta a vendégeket. Az érkezők Feri bácsival és Erika nénivel koccinthattak. A nyitóműsor igazán látványos volt: Orbán Rita és Horváth Marci táncai után az alsós és felsős farsang leglátványosabb jelenetei sorakoztak: kisfarkasok a Dzsungel könyvéből, matematikaóra a 75 000 éves iskolában, farsangi bolondesküvő.

A tanári tánckar ezúttal bajor sörtáncot járt. Ezzel a produkcióval az est folyamán a Benta étteremben megrendezett svábbálban is nagy sikerrel léptek fel. A jelmezversenyt az 1.b-sek szüleinek limbócsapata és a bohócok nyerték.

Szerdán a Bolyai Általános Iskolában Kézilabda Diákolimpián küzdöttek egymás ellen a város 7-8. osztályosai. Széchenyis színekben : Máthé Péter, Neumann Gyuri, Bereczki Alex, Dubicz Norbert, Molnár Ádám, Kékesi Bendzsi, Németh Péter, Horváth Marci és Zakariás István lépett pályára.

Aznap délután az iskolában is zajlott egy megmérettetés. A Simonyi Zsigmond helyesírási verseny iskolai fordulójában a felső tagozatosok igyekeztek eligazodni a magyar helyesírás útvesztőjében.

Szerdán hirdették ki a Herman Ottó komplex természettudományi verseny iskolai fordulójának eredményét. Az első helyen a 8.c-s Kácsor Viki végzett, a 7.c-s Botos Bernadett lett a 2., a 7.b-s Kertész Zsuzsi lett a 3. Gratulálunk!
A héten folytatódott az ablakcsere. Jó ütemben folyik a munka. A 2. és az 1. emelet már készen van, most a földszinten dolgoznak. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy az új műanyag ablakkeretekbe beleszögelni, belefúrni nem szabad!

A Budai-hegyekben túrázott Budaörs, Csillebérc, Makkosmária útvonalon az 5-6. évfolyam csütörtökön Falucskai Ági nénivel. Útközben sok szép fényképet készítettek. Ezekkel búcsúzunk.