Múlt heti adásunkba már nem fért bele a Széchenyi-emlékfutás. Íme, most láthatjátok. Hogy melyik évfolyamon ki volt a leggyorsabb, azt nem ismertetjük, mert az eredményeket Urbánfy Szilvi néni szeretné majd kihirdetni a következő suligyűlésen.

Múlt pénteken a Buckaroo ranchon járt az 5.a és az 5.c osztály. Előadást hallgattak meg a lovak történetéről, megnézték az istállókat, megtudhatták, hogy hogyan kell gondozni, etetni, tisztán tartani a lovakat. Azután pedig mindenki lovagolhatott. A két osztály nagyon jól érezte magát.

A bográcsozás idén is fergeteges hangulatúra sikerült. Minden eddiginél több osztály állította fel saját rögtönzött kifőzdéjét. Sok-sok különleges étel mellett készült nagyon finom krumplipaprikás, babgulyás és csirkepörkölt is. A szakácsok versenyében a 7.c osztály ételét elkészítő édesapa győzött. Szarvaspörköltet készített áfonyával.

Ezen a hétvégén Nagyváradi vendégeket várunk. Testvériskolánk tantestülete érkezik hozzánk. A két tantestület közös programot szervez. Szerepel benne pécsi kirándulás és érdi városnézés is.