Hétfő délután megtelt iskolánk az igazgatói fogadásra érkező, kiváló eredményeket nyújtó tanulókkal, szüleikkel és az itt tanító felkészítő tanárokkal. Igazgató bácsi ilyenkor mindenkinek személyesen gratulál és felsorolja az eredményeket, melyek büszkeséggel töltenek el mindenkit. Zenés klip.

Nagy megmérettetésen estek túl a 7. évfolyamos diákok. Angol, német és matematika orientációs vizsgák voltak. Zenés klip.

A tanév utolsó iskolagyűlésére gyűltünk össze a tornateremben. A már megszokott féléves értékelést hallgattuk meg igazgató bácsitól és a diákönkormányzat vezetőjétől, Ági nénitől. Az osztályok közötti verseny eredményei.

Országos első hely biológiából, melynek eredményeképp háromnapos kiránduláson vehet részt a csapat, és összemérheti tudását az 5 legjobbnak bizonyult csapattal.

Az 5.c osztály idei évét megörökítő képeket Takács Tamás apukája vágta össze egy zenés kisfilmmé. Itt a debreceni erdei iskoláról láthatunk egy rövid részletet, melyet az osztályból néhányan szóban is kommentálnak.

 

Operatőr, szerkesztő: Dancs Ferencné Lilla néni
Vágó-rendező: Leszák Tamás

Zene:
Crazy Frog - We are the champions
Emil Rulez - Hello tourist
Duran Duran - (Reach out for the) Sunrise