Az alsósok az Együtt a mozgás öröméért pályázatra jelentkeztek, s így sportnapon vettek részt, mely sok diákot és szülőt mozgatott meg. Nyolc állomás feladatait kellett teljesíteniük - zenés klipp.

Szerdán zajlott az osztályozó értekezlet. Reméljük sokan örülnek majd jó bizonyítványuknak!

Nyolcadikos diákjaink médaórára a "víz a ház körül" témakörében készítettek kisfilmeket. Ezekből láthatóak rövid részletek a mai adásban:

1. Gődér Viktor, Kiss Sándor, Varga Dávid, Darvas Bence, Kéri Márk István és Veres Donát művében kemény rockzenei alappal hívják fel a figyelmet arra, hogy mit nem szabad a vízbe dobálni.

2. Budavári Ruben, Csizmadia Ádám, Bernáth Tamás, Pergel András, Tóth Alex és Máj Dávid kissé tudományosabb oldalról közelítette meg a témát. Szó esik a halmazállapotokról, persze a komolyságot sok vicces jelenettel oldva.

3. Sárosi Vivien, Csizmadia Fatima, Padányi Nóra és Takács Mátyás kisfilmjében a zene kapta a főszerepet, és még egy lassított medencébe zuhanás is látható.

4. Szokol Máté, Nagy Attila és Bodorkos Dániel a keleti kertek zenei és képi világát idézte fel.

A kisfilmek teljes terjedelemben itt tekinthetőek meg.

Búcsú a nyolcadikosoktól: az utolsó napokon kapta kameránk lencsevégre a végzős osztályokat, valamint elkészült tablóikat is.

 

Operatőr: Dancs Ferencné Lilla néni
Vágó-rendező: Leszák Tamás

Zene:
Sugarbabes - Round round (sportnap)
Dido - Thank you (búcsú)