Múlt csütörtökön rendezték meg a városi duatlon versenyt. A széchenyis diákok szép eredménnyel végeztek.11 éremmel tértünk haza. A hatodikos lányok mezőnyében Vörös Orsi az 1., Dancs Adri a 3., Szabadföldi Anna a 6. helyen végzett.

Hétfőn minden osztály rövid megemlékezés keretében, mécsest gyújtva és egy szál virággal adózott a 13 aradi vértanú emlékének.

Kedden rendeztük meg a Széchenyi Asztalitenisz Kupát, amelyen ismét számos kiválóan teljesítettünk. Müllner Enikő és Ribényi Márton 2., Csizmadia Bettina 3., Bencze Panni a 4. helyet harcolta ki magának,csapatban pedig az iskolánkat képviselő 4 lány és 4 fiú az első helyen végzett, a VMG és a Mariánum csapatát megelőzve.

Szerdán két csapat képviselte iskolánkat a Csuka Zoltán Könyvtárban megrendezett Tinitalálkozón. 12 csapat vett részt a városból a hangulatos, játékos, de maratoni hosszúságúra nyúlt vetélkedőn.

Múlt csütörtökön az iskola előtt láthatósági mellényt osztott a Rendőrség a diákoknak, felhívva ezzel is a figyelmet a balesetmentes közlekedésre.

Elkezdődtek a felvételi előkészítők. Csütörtökönként 2 órától 2-szer 45 percen keresztül van lehetősége a nyolcadik osztályosoknak matematikából és magyarból eddig megszerzett tudásukat rendszerezni és próbára tenni.