Kedden ismét sikeres papírgyűjtési akciót szerveztünk. Köszönjük a szülők, tanárok és a diákok segítségét!

Iskolánkban folyamatos a környezetvédelem. Folytatódik a tavaly megkezdett szelektív hasznos anyag gyűjtése is, hozhatjátok a műanyag palackokat és használt elemeket. A legszorgalmasabb gyűjtőket továbbra is jutalmazzuk.

November 3-ra italos karton dobozok gyűjtésére versenyt szervezünk. Hozzatok minél több tejes és gyümölcsleves dobozt, 30 darabtól kisebb egyéni díjak, a városban a legtöbb dobozt gyűjtő diák jutalma egy mp4-lejátszó, a városban a legtöbb dobozt összegyűjtő iskola jutalma 50.000 Ft értékű sportszer- vagy játékvásárlás.

Iskolatej helyett iskolaalma. Október közepétől a város minden iskolájában minden tanuló naponta egy almát kap az Érdi Önkormányzat jóvoltából.

Október elején elkezdődtek iskolánkban a felvételi előkészítők. Csütörtök délutánonként felváltva matematikából és magyarból rendszerezik tudásukat a nyolcadikosok.

Szeptember 30-án 12 széchenyis tanuló kapott meghívót a Csuka Zoltán könyvtár által kiírt Nyáridéző című pályázat eredményhirdetésére. Az irodalmi pályázatra fogalmazást beküldők közül a nyolcadikos Németh Lilla 3. helyezést ért el Hétvégi nyár című írásával. Ugyanebben a korosztályban a hatodikos Tóth Dóra Csenge és Borsai Enikő dicsérő oklevelet kapott.

A sok-sok beküldött rajz közül 9 nyerte el a zsűri tetszését. Szűcs Lilla 6.b osztályos 3. helyezést ért el. Vas Andor, Kiss Norbert, Morgos Árpád, Vaiser Laura, Tóth Dóra Csenge, Lizicska Barbara, Obzt Alexandra és Dénes Bernadett dicsérő oklevelet kapott.

Szerdán a Treff Kosárlabda Kupán csapatunk első helyezést ért el Falucskai Ági néni vezetésével. Minden csapatot legyőztünk. A Körösi iskola csapata végzett a 2. , a gárdonyisok a 3., a Körösi iskola B csapata a 4. helyen.

Dénes Rita néni ösztönzésére sok logo készült a suliTV számára. Ezek közül mutatunk be néhányat, szavazni pedig Rita néninél lehet.