Amerikai vendégek érkeztek iskolánkba, valamint ismét szép sporteredményekről számolunk be. Az őszi szünetben pedig lázas munka folyt a tantermek szebbé tétele érdekében. Kétnyelvű adás, feliratokkal!

 Az őszi szünet előtti utolsó napon kezdődött és szerdán fejeződött be a Treff Röplabdakupa, amelyen iskolánk két csapata a 2. és a 3. helyet szerezte meg, a tornát a Körösi iskola csapata nyerte. Mi két csapattal indultunk:

A csapat: Orbán Bianka, Pap Nóra, Zab Mónika (8.c), Kovács Petra és Balázsi Bernadett (7.c).

B csapat: Müllner Enikő, Pálffy Barbara, Sánta Vivien, Bencze Annamária, Csizmadia Bettina és Vajda Virág (7.a).

Helyezések, eredmények:
1. Körösi A csapat
2. Széchenyi A csapat
3. Széchenyi B csapat
4. Batthyány Iskola

Az őszi szünet alatt szülői segítséggel ismét megszépült egy tanterem, az 5.c osztályé. A 6.a-sok terme is új, hangulatos őszi díszbe öltözött.

November harmadikán amerikai vendégek érkeztek iskolánkba. A két tanárnő és két diák jó hangulatú beszélgetésen a széchenyis nyelvtanárokkal és diákokkal. Igazgató bácsi köszöntötte a vendégeket. Mindkét fél alaposan felkészült a találkozóra. Amerikai vendégeink saját városukról, iskolájukról meséltek, sok-sok fényképpel illusztrálva az elmondottakat.

A széchenyis diákok kiselődadással készültek. Bemutatták iskolánkat, városunk nevezetességeit, beszéltek iskolánk névadójáról. Az amerikai diákokkal Tóth Csenge készített angol nyelvű interjút, melyből megtudhatjuk, honnan is érkeztek, illetve hogy mi a véleményük iskolánkról.

A hét folyamán több osztály angolórájára is ellátogattak vendégeink. Nagyszerű élmény volt született amerikai beszélőket hallani, így az osztályok kíváncsian kérdeztek, a vendégek örömmel válaszoltak, oldott, vidám perceket töltöttünk együtt.

Operatőr:
Borsayné Takács Rita
Leszák Ferenc
Szegedi Levente

Vágó:
Szegedi Levente

Zene:
Abba - Gimme gimme gimme
Abba - Our last summer