BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN MINDENKINEK A suliTV STÁBJA!

 

Ismét dupla résszel jelentkezünk, hiszen rengeteg karácsonyi hangulatú, zenés kisfilm készült a Széchenyi-hét rendezvényeiről: mézeskalács, Mindent vagy semmit, sport, angol teadélután, csocsóbajnokság, földrajz, bűvös kocka... Emellett versenyeredmények, Bolyai-ünnepség, polgármesteri fogadás.

December 15-én, hétfőn, a Bolyai-ünnepség keretében került sor a Bolyai területi matematikaverseny eredményhirdetésére. A 4. osztályos Szabó Bendegúz 3. helyezést ért el.  Az orientációsok közül az 5. évfolyamon Zentai Brigitta 4., Faragó Andrea a 6. évfolyamon Kertész Zsuzsanna 5., a 7. évfolyamon Babits Eszter 1., Ribényi Márton 6. lett.

A nem orientációsok is szépen szerepeltek. Az 5. évfolyamon Dobrádi Dorina 3. a 6. évfolyamon Balázs Tünde 4. Paulik Vivien 5., a 8. évfolyamon Albert Evelyn 6. helyezést ért el.

Gratulálunk minden helyezettnek és matematikatanáruknak, Erika néninek, Éva néninek, Szilvi néninek, Kriszti néninek.

Hétfőn polgármesteri fogadásra volt hivatalos iskolánk 4 diákja és 2 tanára. Ezen a rendezvényen a város 58 tanulója kapott kitüntetést tavalyi versenyeredményéért.

Gremsperger Júlia a Simonyi Zsigmond helyesírási versenyen elért országos 6. helyezésért, Bata Bálint, Havas Bendegúz és Zatykó Dóra a Zrínyi marematikaversenyen csapatban elért megyei 3. helyezéséért vette át az Érd Kiváló Diákja plakettet és oklevelet. Felkészítő tanáraik: Borsayné Takács Rita és Acsay Judit tanárnő oklevelet kapott.

Hétfőn elkezdődtek a Széchenyi-hét rendezvényei is. Hétfőn rendeztük meg a 7-8. osztályosok kidobóversenyét.  Este fél hattól pedig a karácsonyi koncertre került sor a művelődési házban, minden évfolyam zenés-táncos-verses produkcióval ajándékozta meg a nézőket.

Kedden zajlott le az 5-6.évfolyam Mindent vagy semmit vetélkedőjére. Ugyanezen a napon karácsonyi zsibvásáron cseréltek gazdát a megunt játékok. Az író-olvasó találkozóra ismét érdi alkotót hívtunk meg, Mogyorósi Erika néni verseiből és novelláiból hallhattunk válogatást.

Szerdán az 5-6. osztályosok kidobóztak. A Mindent vagy semmit vetélkedőn a 7-8. évfolyamon volt a sor. Nagy népszerűségnek örvend minden évben a mézeskalácssütés, nemcsak a kis alsósok, hanem a felső tagozatosok körében is. Marica néni szervezésében egészséges életmód vetélkedő zajlott.

Csütörtökre jutott a legtöbb program. Volt földrajzi vetélkedő, angol teadélután, csocsóbajnokság és bűvöskocka-kirakó verseny.

Ma 12 órától rendezzük meg a Mindent vagy semmit vetélkedő döntőjét. Szombaton fél 9-kor kezdődik a karácsonyi ünnepély. Jó szórakozást kívánunk a további programokhoz, és jó pihenést a téli szünetben!

 1. rész - Bolyai, polgármesteri fogadás, sport, Mindent vagy semmit, író-olvasó, mézeskalács.

2. rész - Karácsonyi koncert, egészséges életmód vetélkedő, csocsó, bűvös kocka, angol teadélután, földrajzverseny
 

Operatőr:
Borsayné Takács Rita
Leszák Ferenc
Leszák Tamás
Szegedi Levente

Vágó:
Szegedi Levente
Leszák Tamás

Zene:
The Wombats - Is This Christmas (1/sport)
Abba - Christmas megamix (dance remix) (1/programok)
NOX - Nézz fel (2/koncert)
Savage Garden - Last Christmas (dance mix) (2/egészséges életmód)
Chuck Berry - Run Run Rudolph (2/programok - csocsó, bűvös kocka, stb.)