Fáklyás felvonulás lesz vasárnap, riport Fogarasi Zoltán tanárúrral, Németh Lillával, március 15-ére takarítottuk az udvart, a lányok pedig harmadik helyezést értek el kosárlabdában.

A március 15-ei ünnepélyünket az 5.c osztály tanulóinak és Ildi néninek köszönhetjük. Reméljük, mindenkinek tetszett a műsor!  

Fogarasi Zoltán tanár úr hétfőtől dolgozik iskolánkban. Őt szeretnénk most bemutatni. RIPORT 

Március 15-én, vasárnap ismét fáklyás felvonulásra várunk minden tanulót és szülőt. A gyülekező 6 órakor lesz az udvaron. Rövid megnyitó után az érdligeti 48-as emlékműig sétálunk el, ahol minden osztály elhelyezi virágait. A tavalyi videót nézd meg itt.

Mivel a fáklyás felvonulásra mindig érkeznek vendégek is, ezen a héten mindenkinek ki kell takarítania a saját területét az iskolaudvaron. Annak ellenére, hogy ősszel szép rendet tettünk, akad ismét takarítanivaló. Zenés videó. 

17-én, kedden ismét Széchenyi-futás lesz!  

Már hírt adtunk arról, hogy Németh Lilla bejutott az angol nyelvi verseny országos döntőjébe. Vele beszélgettünk.

A felsős Ki Mit Tud? időpontja különböző okok miatt megváltozott. Nem 17-én, hanem 24-én tartjuk. 

Nincs neve iskolánk kosárlabda csapatának. Szeretnénk találó nevet adni neki. Ha van jó ötleted, jeligével ellátva dobd be a gyűjtőládába a tesi szertárban! Az iskola magyartanárai fogják elbírálni a beérkezett javaslatokat. Reméljük, hogy születik valami jellemző, viselhető név! 

Hétfőn lány kosárlabda csapatunk a területi diákolimpiai tornán a diósdi és a kőrösis lányok mögött a 3. helyen végzett. A csapatot Nagy Kriszti néni készítette fel. FÉNYKÉPEK 

Ebben az évben is szervezünk alsó és felső tagozatosok számára nyári sport és szabadidős tábort Tatabányán. Időpontja: június 28-tól július 3-ig (vasárnaptól péntekig). Választható foglalkozások: kosárlabda, foci, asztalitenisz. A 6 napos táborozás 27.000 Ft-ba kerül. Ez az összeg tartalmazza a szállás, napi háromszori étkezés, utazás, a foglalkozások és a programok

Költségeit. Jelentkezni lehet 10.000 Ft befizetésével március 31-éig. Ezután havonta lehet törleszteni a tábor díját.

Jelentkezés: Falucskai Ági néninél  Tel.: 30/301 3990