Zrínyi matekverseny megyei forduló, kosárlabda 3. helyezés a diákolimpián, nyelvtan- és informatikaverseny a Telekiben, felsős Ki Mit Tud. A szombati munkanapon takarítás lesz, ráhangolódásként egy kis részlet a tavalyiból.

Március 20-án, Ráckevén hirdették ki az Országos Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulójának eredményét, amelyre évfolyamonként az első 25 tanuló kap minden évben meghívást. A 3.b osztályos Vaizer Petra a 14., az 5.b osztályos Varga Kristóf a 10., a 7.b osztályos Babits Eszter a 24. helyen végzett. Gratulálunk a versenyzőknek, valamint felkészítő tanáraiknak: Váli Zsuzsa néninek, Bosits Erika néninek és Török Éva néninek.

Iskolánk fiú kosárlabda csapata március 23-án, hétfőn a diákolimpiai megyei területi döntőjén vett részt Törökbálinton. 4 csapat versenyzett: Dunaharaszti, a budakeszi Széchenyi, a százhalombattai I.sz. iskola és a mi csapatunk. Az első mérkőzést a budakesziekkel játszottuk, és sajnos kikaptunk, így a 3-4. helyért versenyeztünk a százhalombattai csapattal. Őket, mint a múlt heti edzőmérkőzésen, itt is sikerült legyőznünk, így dobogósok lettünk. A 3. helyet szereztük meg. Szép volt, fiúk!

Hétfőn versenyeztek legjobb nyelvtanosaink a Teleki Általános Iskola területi versenyén, amelyen 2. osztályostól 6. osztályos tanulók képviselték iskolájukat. Ebben az évben a széchenyisek hozták el a legtöbb dobogós helyezést. A 2.b osztályos Kósa Rozália, Bori néni tanítványa 3., a 3.b-s Bodnár Eszter, Zsuzsa néni tanítványa 1., a 4.c-s Kirilla Réka, Ibolya néni tanítványa 2. lett. A felső tagozatosok is remekeltek. Az 5.b osztályos Faragó Zsolt, Rita néni tanítványa a 3., a 6.b osztályos Gremsperger Júlia, Szilvi néni tanítványa az 1., a 6.c-s Orbán Noémi, Rita néni tanítványa a 2.helyen végzett. Az 5.b osztályos Zentai Brigitta, szintén Rita néni tanítványa 6. lett.

Szerdán nyolcadikos informatikacsapatunk tagjai- Müller Cintia, Cseke Dani és Borsay Tomi mérkőztek a város legjobbjaival szintén a Teleki Iskolában, és a negyedik helyen végeztek. A versenyzők a helyezések sorrendjében számítástechnikai ajándékok közül választhattak maguknak.

Az iskolai Ki Mit Tud felsős fordulóját rendeztük meg március 24-én, melyen sok-sok fellépő sok-sok kategóriában nyűgözte le a közönséget. Ének, vers, próza, tánc, hangszer, előadás és paródia szerepelt a műsoron.

Ne felejtsétek el, hogy holnap – annak ellenére, hogy szombat lesz- kell jönni iskolába. A föld napja alkalmából takarítónapot rendezünk. 8-tól 12 óráig lesz elég idő rendet tenni a tantermekben, az udvaron és a kijelölt utcákon.