Verses bemondások a költészet napja tiszteletére, hétpróba, versenyeredmények, Nagyvárad, papírgyűjtés és a Föld napja. 

Április 11-én volt a költészet napja, a híreket így ma mindenki rímbe szedve kapja.

A sok szép eredménytől Feri bácsinak is jó a kedve, büszkeségtől dagad minden angoltanár keble.

Az élre kívánkozik Németh Lilla eredménye. Ismeri már jól a nevét, aki a műsorokat nézte. Az országos versenyen lett ezúttal 8., nyílt titok, hogy jól tanul, és Ildi néni jól tanít. RIPORT

A körzeti versenyről is elhoztunk sok szép pálmát, valóra váltva ezzel Edina néni, Ildi néni, Anikó néni legszebb álmát.

Második lett Koronczy Szabina, nem csoda, hisz tesztjében kevés volt a hiba. Orbán Nonó 3. lett úgy, mint Darvas Fruzsina, követte őt 4.-ként Dobrádi Dorina.

Közlekedésverseny bronzérmese Zakariás István. Pest megyében lett 3., nem holmi toplistán. Stoptábla vagy zsákutca? Nem tudod már, hogy mi ez? Ne habozz, kedves Barátom, fordulj bátran Pistihez!

Mesemondó versenyen járt nemrég Morgó Árpi, neki csak az első hely jó, nem felel meg bármi. Második lett Ticz Márton szintén eme versenyen. Van ott ezüstérem is, ahol az arany megterem.

Kőrösisek, VMG-sek jártak nálunk szerdán, hogy összemérjék erejüket városi hétpróbán. Az első helyezést ki szerezte, mondd, ki más? Versenyekben a legjobb a Széchenyi, nem vitás!

Ennyi lótás-futás árán Nagymáthé Nórától és Szabadföldi Leontól az aranyat nem irigylem, Krausz Ági 3. lett, s a vándorserleg is itt csillog a vitrinben. 7 próba VIDEÓ

Nagyváradra utazott egy küldöttség a héten, tanácskozni, barátkozni, szép egyetértésben. Aláírni szerződést és látogatni iskolát, megnézni Kolozsvár csodáit.

Április huszonkettedike mindig a Föld napja. Papírt gyűjtünk, úgy döntöttünk, ajándékba tőlünk most ezt kapja.