Anyák napi ünnepségeket tartottak az osztályok, természetismeret-verseny a Gárdonyiban, "Miért szeretnél találkozni Jane Goodallal?" rajz-, fotó- és esszéverseny, kirándulni volt a 6.a, Sárosi János 8.c osztályos tanulónk olimpiai kerettag lett, Mi mit tudunk? lesz hétfőn, 19-én, kedden „Doboz nap”.

Az anyák napi ünnepélyek meghittek és hangulatosak minden évben. Ezen a héten a felsősök köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat. A 6.b-sekhez jött el a legtöbb nagymama, a 7.c osztály pedig saját készítésű édességgel várta a vendégeket.

A Gárdonyi Általános Iskolában szerdán városi természetismeret versenyen vettek részt tanulóink. Hat iskola egy-egy 4 fős csapata versenyzett. A Széchenyit Svingor Hanna, Galamb Viktor, Borsay Enikő és Vajnai Zoltán képviselte. Első helyezést értek el.

A budapesti Rügyek és Gyökerek Egyesület által kiírt "Miért szeretnél találkozni Jane Goodallal?" című rajz/fotó/esszé pályázaton Dénes Rita néni négy tanítványa került be a saját korcsoportjában a 25 legjobb közé. Csenki Eszter 1.o., Kapitány Adrienn 3.o., Nagymáthé Réka 3.o. és Svingor Hanna 5.o. tanulónk személyesen is találkozhat Jane Goodall-lal május 16-án Budapesten.

Jane Goodall elsőként tanulmányozta a vadon élő csimpánzokat. Felfedezései megváltoztatták az állatvilágról alkotott véleményünket. Jane Goodallt munkásságáért ENSZ-békenagykövetté nevezték ki.

Elkezdődtek a tanulmányi kirándulások. A 6.a osztály nyitotta a sort.

Sárosi János 8.c osztályos tanulónk olimpiai kerettag lett. Vele beszélgettünk erről a rendkívüli hírről. Riport.

18-án, hétfőn tartjuk a Művelődési Házban a Mi mit tudunk? Gálaműsort, amelyen iskolánk kulturális életéből adunk ízelítőt. Lesznek versek, mesék, jelenetek, zene, tánc. A műsor fél 6-kor kezdődik. Szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket!

19-én, kedden „Doboz nap”-ot tartunk.