Búcsúzunk a nyolcadikosoktól, igazgatói fogadás, nyolcadikos vizsgafilmek a vízről.

 

 

Hétfőn ünneplőbe öltözött alsós és felsős diákokkal telt meg a felső tagozat zsibongója. A 160 versenygyőztes az igazgatói fogadásra érkezett. Feri bácsi egyenként köszöntötte a tanulókat. Elhangzott többek között, hogy az alsósok három évfolyamon megnyerték a Városi Intelligenciaversenyt. Megyei mesemondó versenyekről szintén több első helyezéssel tértek haza. A felső tagozaton Németh Lilla angol nyelvi versenyen elért 8. helyezése vitte el a pálmát. A legnagyobb tapsot Sárosi Jani kapta.

Kevesek mondhatják el magukról, hogy már 8. osztályos korukban olimpiai kerettagok voltak. A sajtóból is értesülhettünk már arról, hogy Sárosi Jánost ez a megtiszteltetés érte. Schmidt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke …..-én ünnepélyes keretek között olimpiai kerettaggá avatta a ma ballagó 8.-os birkózót.

Búcsúzunk a nyolcadikosoktól! Tegnap vettek részt utolsó tanítási óráikon itt a Széchenyiben 8.-os tanulóink.

Ma még egy utolsó osztályfőnöki óra vár rájuk, és aztán nem találkozunk már velük nap mint nap a folyosókon, csak a tablókról mosolyognak majd ránk a jól ismert, kedves arcok. Mi, a sulitévések megkülönböztetett szeretettel gondolunk az előző sulitévés stábra, akik éveken keresztül készítették és vezették a műsort.

Zig Ziglar, amerikai író soraival búcsúzunk a Sulitv nevében minden ballagó diáktól:

„Nem a cél a fontos, hanem amivé váltál, amíg a célt elérted”. 

A 8.-osok médiaórára készített vizsgafilmjeiből mutatjuk most be a legszebb részleteket. 

Acsay Judit tanító néni és osztálya, az 1.b június 10-én örökbe fogadta a Fővárosi Állat- és Növénykert Tündi nevű kispandáját. Az osztály ezzel csatlakozott a Fővárosi Állat-és Növénykertet támogatók köréhez, és egy évig jogosult az „Állatkerti Nevelőszülő” cím használatára.

„Magyar hagyományokkal Európában „ címmel nyári napközis táborba várjuk Érd általános iskolás tanulóit. A program tartalmas, jókedvű nyaralást ígér: kerítésfestés, kertészkedés, múzeumlátogatás, autóbuszos kirándulás, kézműves foglalkozás, sportversenyek és hetente egy-egy meghívott sportegyesület bemutatója. Június 22-étől augusztus 14-éig heti turnusokban váltják egymást a nevelők. A tanulókat busz szállítja a Parkvárosban található táborba, a Favágó u. 93-105. szám alá. A busz a városban 15 helyen áll meg. Érd busz pályaudvarról indul reggel  7.30-kor, és 15.15-kor indul a táborból visszafelé. Az ebédeltetés a Széchenyi Ált. Isk. ebédlőjében történik majd. Minden résztvevő számára orvosi igazolás kötelező. A táborba befizetni hétfőnként, egy héttel előbb kell, mint ahogy a táborban részt szeretnél venni. Az első befizetés június 15-én lesz a Széchenyi Iskolában a nagyiskola 1. emeletén 7 órától 17 óráig. A napi étkezési díj 337 Ft. Ehhez jön még napi 200 Ft anyagköltségre. A táborba több hétre előre is be lehet fizetni. Várunk téged is! 

Ne felejtsétek el, hogy az évzáró ünnepély szerdán 5 órákor kezdődik a nagyiskola udvarán. Fellép a Forrás Nagy Kutyavár együttese zenekari kísérettel és a Frutti. Ünnepeljünk együtt! 

A tanév utolsó adását láttátok. Minden előző adást megtalálhattok az iskola honlapján:

www.szechenyi-erd.co.cc FELIRATOZVA Kellemes vakációt kívánunk mindenkinek!