Riportok az iskolatörténeti kiállításról, akadályversenyről és sportrendezvényekről. Jövő szombaton jubileumi ünnepély és bográcsfesztivál.

Iskolatörténeti kiállítást tervezünk a jubileumi programsorozat keretében. Erről kérdeztük Feri bácsit. Jövő hétfőn egész napos akadályversenyt rendezünk. Kérdéseinkre Kriszti néni válaszol. Az alsósok hétfőn évfolyamonként különböző programokon vesznek részt. Ági nénivel az iskolai sportéletről beszélgettünk.

Múlt heti adásunkban hírül adtuk, már, hogy folytatódik az iskolában a PET-palackok gyűjtése. Kérjük, hogy a palackokról csavarjátok le a kupakot, mert a kupakokat külön tudjuk értékesíteni. Kézben lehet külön-külön. Ne felejtsétek el a palackokat a lehető legkisebbre összepréselni! A most elszállított palackok között sok nem volt összetaposva.

Szeptember 26-án, szombaton tartjuk meg Széchenyi-napi ünnepélyünket. A felső tagozatosok korabeli ruhákban szeretnék felidézni Széchenyi István életének fontosabb állomásait. 

Jövő szombaton délután 3 órától ismét bográcsozunk! A tavalyihoz hasonlóan lesznek tréfás feladatok, lesz osztályok közötti verseny, zsűri és jó hangulat. Szeretettel várunk minden széchenyis szülőt