Műfüves focibajnokság - első és második hely, Érd-körbe, összefoglaló az akadályversenyről, Széchenyi-futás.

<

Az év első versenyeredménye sportban született. Múlt pénteken műfüves focibajnokságon képviselte iskolánkat két csapat. A Dubicz Norbert, Bereczki Alex, Neumann György, Németh Péter, Víg Roland, Molnár Ádám, Nyilas Arnold, Kékesi Bendzsi összeállítású csapatunk a 12-14 évesek mezőnyében a második helyen végzett.

A Zakariás István, Horváth Marci, Szép András, Tenki Gábor, Kéri Patrik, Tóth Levente, Siklódi Márk, Rákos Marcell összeállítású csapatunk a szervezők kérésére a 14-16 évesek között indult, és nagy meglepetésre az első helyezést érte el. A tornán 10 csapat vett részt, három korcsoportban. Gratulálunk a fiúknak és a tesitanároknak, Kriszta néninek és Ági néninek!

Vasárnap az Érd körbe kerékpáros felvonuláson most is sok széchenyis diák népszerűsítette a bringázást. Különösen a 30 kilométeres táv volt népszerű. Fényképek
Hétfőn akadályversenyen bizonyítottuk, hogy mennyire ismerjük városunk múltját, jelenét. Gyönyörű, napsütéses időben … + Zsófi fogalmazása Videó
Széchenyi-napi ünnepeink következő állomásaként szerdán Széchenyi-kört futottunk.

Széchenyi István születésének 118. évfordulóját ünnepeljük idén. Szombaton 9 órára kell iskolába jönni. Az ünnepély – melyre sok régi tanárt és tanítványt várunk - 10 órakor kezdődik majd. Lesznek nagyváradi vendégeink, és megtiszteli jelenlétével a rendezvényt városunk polgármestere is.

Szombaton délután 3 órakor kezdődik a bográcsfesztivál. Szeretettel várjuk a családokat! A jó hangulat garantált!