Ítéletidő, versenyek, utolsó szülőik nyolcadikban, orientációs felvételi, jön a Mi Mit Tudunk és a kompetenciamérés.

Ítéletidő tombolt ezen a héten. Ennek iskolánk is kárát látta. Több helyen beázott az épület.

Svingor Hanna megyei 1. helyezést ért el a FöldrajziMúzeum a VMG és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár által megrendezett „Utazók -utazások“ elnevezésű földrajzversenyen.

A 8. évfolyamon sor került az utolsó szülői értekezletekre. Mindhárom osztály fényképes összefoglalóval elevenítette fel az elmúlt évek eseményeit. Sőt, nemcsak az elmúlt évekig tekintettek vissza.

Szabadföldi Anna országos angolversenyről tért haza szép helyezéssel.

Vaizer Petra a Kis matematikus versenyen országos 4. helyezést ért el.

A Batthyány iskolában megrendezett városi matematikaversenyen Kapitány Adrienn és Vaizer Petra megosztott 1.helyezést ért el, Kenéz Anna lett a 3., Lakatos Dávid a 4. helyezett. Borka Vince a Bendegúz Nyelvészverseny országos döntőjében megállta a helyét. A tisztes középmezőnyben végzett.

A 3.a osztály Budapesten járt a közelmúltban.

Rajzversenyt hirdet iskolánk nagyváradi testvériskolánkkal karöltve „A város, ahol élek“ címmel. Elsőtől 8. osztályosig bárki indulhat a versenyen. Érd nevezetes épületeiről vagy helyeiről késztíhettek pályaműveket A4-es nagyságban. Bármely technikával lehet dolgozni. A beérkezett alkotások kiállításon lesznek megtekinthetőek, a díjazott képekről képeslap is készül majd. Az elkészült műveket június 10-ig adhatjátok le az igazgatói irodában.

Szerdán a 4. osztályosok sikeresen túl vannak az orientációs felvételin.

25-én a 7.-es orientációs angolosok és németesek írásbeli vizsgájára kerül majd sor.

26-án ismét országos kompetenciamérés! A 4., a 6. és a 8. évfolyam küzd majd matematikából és szövegértésből.

Dacolva a zimankóval a 6.b és a 6.c osztály útra kerekedett hétfőn, hogy megismerkedjen Eger, Noszvaj és a Bükk nevezetes helyeivel.

Ne felejtsétek el, hogy 31-én Mi mit tudunk? lesz a Szepes Gyula Művelődési Házban. Készüljetek rá!